Stam Advocaat

Uw recht halen in het huurrecht


Mr. Hugo Stam


huurrecht

Wanneer u een woning of bedrijfsruimte huurt of verhuurt, gelden een heleboel regels en wetten.
Bovendien zijn er verschillende regels voor bijvoorbeeld de huur van een flat, kantoor, winkel, café, atelier of ligplaats.
Uw recht halen in het huurrecht valt dan ook niet mee. Neemt u daarom contact op met mij - ik heb mij gespecialiseerd in deze ingewikkelde materie, via 0575-760 960 of info@stamadvocaat.nl.


Huurbescherming


In Nederland worden huurders door de wet beschermd. Dit betekent dat de verhuurder de huurder niet zomaar op straat kan zetten. Toch kent ook deze huurbescherming uitzonderingen, zoals bij een woonboot, stacaravan of verzorgingsflat.

Huurconflicten

Als huurder en verhuurder met elkaar in conflict komen en er samen niet uitkomen, is een in huurrecht gespecialiseerde advocaat onmisbaar. Want om zo’n conflict op te lossen, is diepgaande kennis van het huurrecht noodzakelijk.
We bespreken uw rechten en staan  u zonodig bij voor de rechter. Bijvoorbeeld als het gaat over betalingsachterstand, huurbescherming, rechten van medebewoners of verantwoordelijkheid voor gebreken aan het gehuurde.

De oplossing van uw huurconflict


Ik kan u snel vertellen welke mogelijkheden het huurrecht biedt om uw huurconflict op te lossen. Een eerste, oriënterend gesprek van 30 minuten kost u niets.


Problemen met huurders of verhuurders?


Naam*  

Straat  

Postcode    Plaats  

Telefoon*  (10 cijfers)

E-mail*  

Wat is er gebeurd en wat zijn uw vragen?*

 
*Verplicht